Sjöslag

Shit, vilket blötväder man vaknade upp till i morse. Tog en sväng på stan & skrev in mig på ett gym, så nu ska det hända grejer :) Hem för snabbt ombyte & blåste till stallet där det regnade ännu värre. Snabb överläggning med Jennifer så bestämde vi att vi åkte in till Färsta med Prince istället så jag kunde hoppa för Ulrika. Är inte supersugen att hoppa i ösregn då Prince blir så motsträvig + att Jennifer skulle ha varit dyngsur å inte kunnat filma.

Började med att skritta över 4 bommar med bibehållen takt & rakriktad, fortsatte sedan i trav & galopp. Allt eftersom så la hon upp bommarna på sockerbitarna så det blev låga studs, sedan la hon upp så det var 1 högre studs på 60 & sedan var det 4 höga studs. Oj, oj vad det gick, har aldrig hoppat studs på 60 cm, men nu har jag det & jäklar vilket tryck han har i bakkärran :o Är helnöjd & mör efter lektionen, men så ska det vara efter träning. Jennifer var med & filmade, så kul att se vad som händer med vår utveckling :D Inte ett enda språng hamnade jag som en flygekorre :D :D

Prince fick Gröngröt på sitt bakknä, arnika på benen & Linimentad på hals & kors innan han gick ut i hagen. Åkte ut till BIrsta med Jennifer & Stefan för lite ärenden & mat, så nu är det bara hundarna som ska ut en sväng & sedan vila.

Gillar