Sista September

Hoppade upp vid 9 i morse & det var svalt, men fint väder :)
Drog iväg till stallet & gjorde det klart till båda hästarna, sen iväg på en massa ärenden. Åkte till Grafströms & hämtade en omsydd nosgrimma, när jag ändå var där så passade på att få en halsring tillfixad i läder av ett par tyglar som inte var så dyra, det är sån underbar personal där som gör allt för sina kunder & det är så trevligt att komma dit :D

Sen for jag i full fart till Birsta & Ikea för inköp av fler vita trägalgar. Vi har bytt ut alla plastgalgar mot dom i trä, nu är det så fint o garderoberna hann med några ärenden till innan jag åkte hem för lunch.

När Jennifer kom hem så åkte vi till stallet, Jennifer red ner Prince till paddocken & jag tog sadlarna i bilen då vi skulle testa vilken padd som behövdes till vilken sadel. Då Prince släppt en massa spänningar i korset/ ryggen så har han blivit lite högre bak & sadlarna hamnar i lite framvikt. Då det var klart löslongerade vi honom en stund innan jag tog fram en bom & sockerbitarna för att se hur han hoppade. Han hoppade av ojämnt på den liggande & stående sockerbiten så vi tog fram 1 par hinderstöd & la upp bommen på
1 m, det hoppade han jämfota, likaså på 90, 80 & 75 cm, men på 60 började han hoppa av ojämnt igen. Undra om det är Prince sätt att tala om för sin matte att - Nu är det dax att öka tempot & hoppa lite högre ;)

Hemma igen så började jag att byta ut galgarna, när jag ändå var i farten så städade jag & fixade till i mina garderober, möblerade om, rensa o kasta en massa skräp & fick ihop lite böcker som ska få nya ägare. Nu skriker kroppen av smärta, så det är nog dax att lägga mig på spikmattan.
Lägger in 2 bilder från 2011, lite knasig, men sån är jag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg