Sista dagen 2013

Då passade jag på att rida ett pass på ridplan med fokus på det som F sagt åt mig att göra. I dag gick det superbra & både Prince o jag skötter oss kanon, jag glömde bara bort att hålla nere hälen, men det är en bisak då allt det andra fungerade. Vi körde sepentiner med halt i mitten, hörnpasseringar med hjälp av yttertygel - yttetskänkel + tryck med stortå, bytte håll med bara yttersidan + stortå. Jennifer filmade oss i dag, jisses vad det ser konstigt ut, gillar inte att se mig själv på film & definitivt inte i en byllsig dunjacka, man ser ut som en Michellingubbe :(

Rewir får vila i dag med då han växer igen och blir öm över ryggen....fattar inte hur stor / hög han ska bli?? Fattar inte att man måste skjuta raketer så lång före 12 -slaget, barn kan man väcka strax innan, dom somnar om igen. om inte annat så är det nyår 1 gång per år. Är väl dax att slopa dessa smällare & raketer då både människor & djur far illa av att det smäller. Jag har själv fått ta bort 2 hundar pga att dessa blev så skotträdda och mådde så otroligt dålligt av det. Det är inte bara smällare & raketer dom reagerar på, det är bildörrar som slås igen, saker som skramlar högt mm.

Tack och lov så har vi hundar nu som inte bryr sig ett smack att det smäller, men det finn andra som lider vid varje smäll Önskar alla vänner ett Gott Nytt 2014 :) Diss Jag har alltid tyckt att Pessoas longeringssystem verkat smart, tills vi köpte ett och upptäckte att det ryckte i bettet i varje steg då det rör sig i takt med bakbenen. Smart system - Nej, inte om man inte vill ha sönderryckt mun.
Behöver jag säga att jag sålde iväg vårat snabbt som blixten & longerar som vanligt eller tömkör istället.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg