Sicken dag

I dag var det besiktning av Nida och Rewir ute på Wolmsta gård. Nida markerade genast vid longering på höger fram, inte på det ben hon haft hovbölden :( Troligtvis har hon gått och vrickat sig i hagen då den är alldeles knölig och hård, hon var inte halt i går. Trist, men nu har dom som var intresserad av att köpa henne på lån i några veckor för att se om hältan går över och ska skritta henne i några dagar för att se om det släpper. Därefter kolla av med longering hemma samt trav och galopp. Visar hon inget så ska hon besiktas någon vecka. Ett stort TACK till My som körde oss och hästarna, utan hennes hjälp hade vi stått kvar vid stallet fortfarande
Rewir gick igenom utan problem, så nu väntar vi bara på att han ska bli hämtad så fort som möjligt så det inte hinner hända honom någonting.
Våran lilla Prince är den enda på gården som går utan täcke och stormtrivs med det. Trodde att han skulle vara frusen då det inte är samma kyla i Polen som här, men inte då. T.o.m då det blåste storm stod han utan täcke :)

Gillar