Shit vad kallt det börjar bli nu ❄️☃️

Det känns som det ska bli en tidig vinter i år, bara 10-14 grader på dagarna & nu har vi 5 grader.

Idag åkte jag själv till stallet då Jennifer var på möte. Fixade klart inne, gosade med kattungarna & tog in Prince. Min plan idag var att rulla på på rundbanan men de förbaskade hönsen for omkring på båda sidor sidor & Prince trodde nog det var stora Alnökrokodiler 😂😂

Jag red ut istället, orkade inte bråka med hönshjärnorna på banan.

Red mot paddocken, men smög in på en skogsstig istället, den blev smalare & sedan försvann den & vi körde offroad. Prince var jätteduktig på att ta sig fram över alla stockar och stenar. Vi kom ut på den stora stigen & bara 10 m längre bort gick det en stig som vi kunde ha hittat.

Har fokuserar extra mycket på att min fot ska ha kontakt i stigbygeln + att jag har jobbat stenhårt med att spänna rumpan, hålla spänning i magen & rak rygg.
Travade lite på ängen & tog sedan 2 kortare galopper på banan

Snäll hezt som står & betar när matte drar gräs till honom.

Har hunnit med lite ärenden i dag, så skönt att få det gjort. Fick även mitt paket med stigbyglar, men dom är i 2 olika stl, så det känns skit. Hur kan man sälja något som inte är ok 😡😡Sedan kan hon inte svara heller 😡😡

Blev iaf en 3 km promenad med Jennifer & hund, så nu har jag nya blåsor under fötterna, måste få nya sulor omgående så jag kan gå utan att få ont i fötter & knäna.

Ny dag imorgon med nya upptåg för oss 👍👍

Gillar

Liknande inlägg