Sårvård och sprätt i benen

Go kväll & glad 1:a advent till er alla 💞

I have create a monster!! Åter till det senare.

Vaknade utvilad redan 8.30, det kan bero på det nya tillskottet jag börjat äta i veckan, får utvärderas mer om ett par veckor.

Vi åkte till stallet vid 14 tiden & då hade vi hunnit ut till Birsta för att köpa sårrengöring, spånbal & en haklapp till Prince. 
Boxen såg ut som någon sprängt den, jag fyllde 1 kärra med bara kiss eftersom han blev inne efter att han blev sydd & det blir en den kiss efter han fått lugnande. Skruvade ner krubban så han inte ska klia sig på den, stygnen får inte gå upp nu.

Jennifer tvättade såret & ställde in haklappen på grimman & satt på ludd så han inte ska få skavsår.

Till mitt lilla 👹 eller mer en tickande 💣
Vi gick ner till ridhuset så Prince skulle få röra på sig på lina. Shit vad han exploderade i bakutare & krumelurer. Jag tyckte det var bättre att jobba han på lina idag & rida i morgon, då han fick lugnande i går.

Han mår så otroligt bra nu & han verkar trivs med att det är rörelse utanför hagen & att han ser hästar hela tiden.
Sedan är det ju säkerligen CellVet, Equiwinner & behandlingarna som påverkar honom lite till, men till största delen omgivningen.

Blev lite mer julpyntet i min stalldel, den lilla 🐁🐀 for oxå omkring som en tok mellan stallgångarna bla över mina fötter. Möss ska vara ute, inte inne & rejsa omkring oss.

Gillar

Liknande inlägg