Saker sker av en anledning :D

I dag vaknade jag med jordens träningsvärk i röven *asg* Jag använde nog varenda muskel i kroppen i går på hoppträningen. Jag kan meddela att jag somnade sjukt nöjd i går & nu ska jag börja träna att hoppa 90 cm.

Jag har anmält mig till Pay & Jump den 3/6 på Lantliga, då ska jag hoppa 80 cm. Tyvärr så hann jag inte anmäla oss till Jättendal då den stängdes i onsdags & jag ville känna hur han kändes att hoppa i går. Men det kommer fler chanser, vi kommer att åka på så många Pay & Jump som möjligt under sommaren för att hålla igång hoppningen :D

Åkte till stallet & fixade, tog in Prince & kollade hur sadeln låg utan Fjärilspadden. Den tippade lite framtill så vi la dit Triapezpadden & den verkade ligga bra så nu slipper vi ha den andra. Prince gick lätt & ledigt med Jennifer så nu hoppas jag att den fungerar tills jag får tag på en Corrections padd.

I natt sover dom ute, så skönt att slippa stå inne i värmen på nätterna.

Vi tog alla hundarna & åkte upp på Södra berget för en promenad, mina busar fick springa lösa då dom inte jagar djur & håller sig i närheten av mig.

Nu ska jag ta min feber & försöka vila bort den.

Ha nu en trevlig helg :)

Gillar