Så jävla lågt!!

Jag fick en kommentar i dag angående min ridning, naturligtvis från en feg jävel som inte törs stå för det den skrev. Denna person bor iaf i Johannedal & bara för att denna sett filmer då jag hoppar så tycker denna person sig har rätten att skriva en anonym kommentar.
Denna person vet varken hur Prince är att rida eller hur han är att hoppa + att denna fegskit inte har en susning om vad jag slåss med för demoner för att överhuvudtaget våga hoppa & att jag vissa dagar inte ens kan stänga fingrarna & hålla i en tygel p.g.a ledvärk. Så ta dig en fundering på vad du kräker ur dig innan du skriver en massa skit!

Nej, jag fokuserar inte på höjden, men man måste sätta upp mål annars kommer man ingenstans. Så VART fokuserar jag bara på höjden? Jag hoppar mellan 55 & 70 cm då jag tränar mellan gruppträningstillfällena. Så fruktansvärt fegt av dig att skriva anonymt.
Det är en annan sak att kunna ge sakligt kritik med tips på förbättringar, men i detta fallet är det bara bullshit då denna person troligtvis lider av dåligt självförtroende & har ett stort behov att trycka ner andra människor. Jag tycker synd om dig.
P.s Du behöver inte titta på mina filmer.

"Anonym, , , [email protected]
Du verkar lägga mer fokus på höjden istället för bra ridning. Har sett dina videos, och du borde lägga mer fokus på att rida korrekt innan du går på högre höjder"

Mitt mål är iaf att starta en 80 cm klass med Prince till våren. Jag struntar i att jag inte har fin perfekt hoppstil, jag gör det jag gör för att det är KUL & att jag har kul med Prince. Vi lär oss tillsammans <3

Gillar