Så irriterande att inte få sova ut

Flera mornar i rad har Akira skällt som en idiot, jag blir så jävla trött på att aldrig få sova ut då jag har nått skit i kroppen & behöver sömn.

Hur som helst så kom vi iväg till stallet mitt på dan, gjorde allt klart utom vatten för det hade frusit.
Åker & efter ett tag så börjar det stampa i transporten, men han slutar & står stilla ända tills vi passerar stan, då hoppar han omkring så tranporten far i sidleds. Vi fick stanna på en påfart & titta vad han höll på med, men han stod helt lugnt, fortsätter & då börjar han igen så transporten far 50 cm åt vardera håll så t.om lastbilarna bromsade in & inte vågade köra om. Han fortsatte ända fram till Färsta, men stod kolugnt & tittade då jag öppnade dörren. Vad i hela världen fick han för spel??

Iaf så plockade vi fram så det blev 3 trav/galoppbommar till ett räcke. Började ta dom i trav några gånger åt varje håll innan jag gick över till galopp.
Började hoppa fram på 50/60 kanske, höjde då det blev bra språng, slutade på 80/90. Fick mig en fin avsittning då jag hoppade räcket mot utgången, han pallnitade & jag gled sakta av :D :D
Gjorde en liten oxer så jag fick rulla på tills det kändes bra, fick till bra språng & det kändes inte alls läskigt.

Filmen blev lite skum då Jennifer telefon klippte av abrupt i sprången. Nu är jag tillbaka på banan igen. Jag ser att mina händer är lite för höga & det jobbar jag på hela tiden, men i dag var det att sitta kvar på röven till hindret som var i fokus. Är nöjd med dagens hoppning. Prince fick en skön dusch efteråt. Han stod så lugnt & fint på hemvägen, som han aldrig gjort annat. Hädanefter ska han få ha dämpning i öronen då vi ska åka nånstans

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg