Så hoppsugen

Idag åkte jag till Färsta & tittade på hoppning, skulle bara se en grupp, men blev kvar i 5 timmar. Jag blev så hoppsugen då jag såg övningen, den skulle jag velat prova. Det är så nyttigt att se på när andra hoppar.

Åkte hem & tog en shake, jag var vrålhungrig. Tog med mig Minna & åkte till stallet. Mockade inne & ute, fixade mat & tog sedan tag i sadelkammaren. Äntligen fick jag till det som jag vill ha :) Minna har varit så duktig, hon har hållit sig bredvid mig hela tiden, lilla sötproppen. Tog in Prince för lite mys & stretchning. Då han var utan täcke i går då det kom en störtskur & sedan rullat sig så var han så mysigt lerig. Men som jag alltid säger - En skitig häst är en lycklig häst <3 Hellre en häst som rullar sig & blir av med spänningar & jordar än en som aldrig rullar sig. Nu fick jag nästan bort all päls på ryggdelen då det var mest lera där.

Jag är så otroligt glad att jag köpte ögonolja till prince rinnade öga, från dag 1 med oljan har hans öga slutat att rinna efter 6 år, det är så häftigt. Många har kommit med tips på vad man kan göra, men inget har hjälpt förrens nu. Alla tidigare år har jag behövt sätta på honom flughuva redan i april då ögonen börjat rinna & svälla upp, men det behövs inte alls nu :D

Hem & vila, började frysa som en tok, trodde det var solfrossa, men jag har åkt på feber & hemsk hosta.

Så nu blir det grillat & sedan viloläge för tant ;)

Det känns som jag bombar med bilder på mitt lyckopiller, men han är ju så söt :)

Gillar