Roadtrip till Östersund

Började vår tripp i morse mot Östersund. Vi hade alla 3 hundarna med oss för att underlätta vår separation.

Bella bor numera i Rösos i Norge hos Sara & Stian med deras 2 barn & katt. Så underbart härliga människor som ska ta hand om vår Bella & skämma bort henne :)
Det har inte varit ett lätt beslut att ta, men man måste ALLTID se till djurets bästa & i det här fallet var det nödvändigt att göra det då Bella inte mått så bra efter sista valpkullen + att hon & Minna har haft ett antal fighter där vi fått dra isär dom.

Jag vill inte ha "goda" råd på vad vi skulle ha gjort eller inte o.s.v. Det är ett beslut som vi tagit & det behöver inte diskuteras alls. Vi har Minna & Akira kvar som ska tränas o Akira ska snart börja på valpkurs med Stefan :) Då vi ändå var uppe i Östersund så kollade vi in deras Hööksbutik, ohh shit vad snyggt den var inredd, man såg precis allt som fanns & den var så strukturerad. Svängde in på Häst Är Bäst & tittade på allt fint som fanns, men det var bara ridbyxor & lite hästgodis som fick följa med oss hem, men dom har suverän service så man kommer så gärna tillbaka :)
Så nu ska jag spara ihop till ett par svarta Bocajstövlar som ska inhandlas där :) Är helt slut i kroppen då jag vaknade & höll på att få en revbenshakning så jag har suttit med en spikkudde bakom ryggen hela tiden så det höll sig borta, men jag åkte på ett migränanfall på hemvägen då all spänning troligtvis släppte. Vi åkte bara ut till hästarna & gav dom mat, packa kvällshö & fyllde upp deras foderburkar så det är klart för 8 dagar :)

Höll på att slå ihjäl oss i stallet då någon inte fällt ner sadelhängarena som sitter utanför på väggen, fattar inte hur jäkla svårt det kan vara att fälla ner dom när man lagt på sadeln på kusen??? Nu är det vila då vi ska upp i morgon då det är skoning på G, så nu hoppas vi att vår plan för Rewir ska fungera :)

Gillar

Kommentarer