Roadtrip till Näsåker

Började fm med att följa med Jennifer till sjukhuset för en undersökning som tyvärr fick avbrytas & ska göras senare. Då solen strålade så åkte vi ut till stallet & tog av Prince täcket & mockade åt honom o Olivia.

Hem & vände då vi åkte mot Näsåker till en Lunnehane som passar Minna.. Hon är inte i höglöp än, men inte långt kvar & för att slippa åka fram o tillbaka flera dagar så fick vi låna med oss honom hem. Han är så gosig & sällskaplig, så nu håller vi en tumme att det blir små valpar. På vägen hem så passerade vi Härnösand så vi tog en snabbvisit hos Akira så MInna fick träffa henne med.

Hem & installera Zantos som inspekterade gården & innomhus.

Vi tog en sväng ut till Njurunda för lite surr med U & L. Vi kom att prata om att jag har så svårt att våga luta mig fram i sprången p.g.a att Prince har stannat & jag är rädd att åka av, men å andra sidan så såg hon en försämring på filmerna under en period så nu ska jag plöja igenom lite filmer för att se vad som hänt.

Nu blir det vila så jag orkar med att hålla koll på hundarna i morgon & ett hopp-pass på em där jag ska träna på det vi gjorde hos Monia, våga hänga med mer i språnget ( ta mantag ) & hoppa en lite bredare oxer.

God natt & sov sött <3

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Vad roligt! Kram!
nouw.com/hildasundler
Ankibus
Ankibus,
Ja, det var ett ställe vi aldrig varit på förut. Kram 😍
nouw.com/ankibus