Resume, hopplägret i Ramsele

Då Blogg.se har gjort om sidan så har jag inte kunnat lägga in ett smack under lägret, så nu blir det allt i ett :)
Onsdag - På väg till Ramsele
Jag & Matilda var först att anlända så vi lastade ur hästarna & släppte dom i en hage direkt medans vi packade in alla saker. Senare så började det ramla in fler deltagare. Vi tog en kvällstur i skogen med Felicia & Sparven ner till Faxälven så dom fick röra på sig, men attans vad laddad Prince var, det var iofs bra då han varit lite loj dagen före. Torsdag Vi fick börja med att skritta över 3 bomsektioner som låg på 18m. Sedan i trav o galopp, fick beröm för att jag fick Prince att hålla sig rakriktad & samlad. Övningen skulle få hästen avspänd mellan hand & skänkeln utan att vingla.
Sedan blev det hoppning med volt runt hindren. Är så nöjd med mig min insats i dag trots att det var lite läskigt att hoppa på ena långsidan, då det var där jag failade i fjol, men efter att tag så släppte det & jag kunde hoppa vidare. Var rätt mör på insidan benen då jag klev av :) Fredag Vaknade upp till ett dimmigt Ramsele & världens träningsvärk i mage & ben. Var bara att kliva upp & äta frukost innan det var dax att göra iordning Prince. I dag har vi ridit galoppbommar, räcke, 4 språng. Var oxå ett kryss, 1 galoppsprång sedan en oxer. Sedan blev det hela bana som jag fixade. Är så nöjd med Prince insats & min egen. Vi har fått upp farten på galoppen, han är rakriktad o vi tar oss fram i lugnt tempo.

Lördag Lilla Grand prix bana I dag var det en klurig bana med kort anridning på vissa hinder, men inget som jag upplevde då jag ligger på ca 60 cm & inte behövde trycka på så mycket. Var en bra bana då jag kunde gasa på lite :) När jag ridit banan så fick Matilda hoppa Prince på 90/1 m då hon ska tävla honom i höst. Fick återigen beröm för att jag gjort ett bra jobb med Prince som har utvecklats enormt sedan förra årets läger. Jag är enormt stolt över att jag vågade hoppa det mesta o att det jag jobbat med mig själv & Prince gett så bra resultat. Nu är hästarna hemma igen & vardagen tar vid. Är fylld av lugnet, den otroliga utsikten & den härliga stämningen på klubben, där man träffar nya & gamla bekanta & där alla är glada & trevliga :) Nu laddar jag om & ska träna på "landningarna" så jag kan hoppa högre med min lilla skrutt som bara älskar att hoppa.

Som vanligt så har Monia gjort ett fantastiskt jobb med oss alla, peppat & väglett oss genom de svårigheter/ svagheter som visat sig hos oss ryttare under dessa 3 dagar <3 <3 <3

Hej då Ramsele, syns nästa år <3

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg