Resume av dag 2

Blev inget inlägg i går då jag åkte på världens jävligaste migränanfall, det var länge sedan det gjorde så djävulskt ont, klarade knappt av att höra mig själv andas, då är det illa :(

Vaknade & var ff trött, åkte & fixade Prince o åkte till SRK för dag 2 av hoppträning.
Tack & lov så var det molnigt men lika varmt som i Lördags. Vi började värma upp hästarna i alla gångarter & sedan körde vi igång. Vi började att galoppera på en volt med 2 bommar för att få till samling & flyt i båda varven, sedan hoppade vi fram på ett räcke dör Monia höjde allt eftersom. Jag kollade av hur högt jag precis hoppat, då låg det på 90, tänkte ge mig där, men det kändes så bra så vi provade att hoppade det på 1 m med, sedan fick det vara bra :) Det var en väldigt skön känsla att 90 cm kändes så lätt & 1 m inte var så läskigt utan mest kul :D

Nu har vi löst kruxet med att Prince stannar på Oxrar. Många har tänkt till & funderat, men i går kom dom på vad det var. För varje steg Prince blir starkare så är det något annat som man får backa på & så är det nu då Prince har fått en otroligt stark bakdel & galopp. Förut gick det bra att jag lutade mig lite framåt innan hindren då han hoppade oavsett, men nu då han stärkt sig så måste jag sitta upp rejält rakt för att han ska hoppa. Alltid nya saker att lära in, men jag är så tacksam för att Monia finns för en & löser de problem som uppstår på vägen.

Det var en sjutusan så klurig bana att lära sig iaf, det var 8 hinder som stod, 4 st bredvid varandra på 2 rader så man hoppade fram & tillbaka mellan raderna, det blev 16 språng, så det var lite att bita i :)

Är så nöjd med helgens träning & längtar till nästa. Jag har fått så mycket nytt att jobba vidare på & det ska sitta som et smäck nästa gång, b.la samla upp innan varje hinder, sitta upprätt, träna mycket på låga Oxrar så vi blir säkrare & tar oss över utan problem.


Gillar

Kommentarer