Redan onsdag 😱

Go kväll!

Jösses vad dagarna rullar på 🤪, redan onsdag.

Åkte ut till stallet mitt på dan. Fixa stallet, tog in Sirius då han måste röra på sig. Plockade bort tjärdrevet som torkat, sprayade Jodopax, smorde in hovarna ordentligt. Höger framhov har fått 2 flisor, så tur han ska skos nästa vecka.
Redde ut svansen som tovat ihop sig rejält, vette tusan hur han lyckas från ena dagen till nästa 🤔 Satt på ny tejp på rumpan.

Är så glad att han är snabb att sätta nya muskler trots sin ålder. Han har fått upp musklerna som stabiliserar hans knä, så vi jobbar på med att backa och galoppfattningar på linan.

Då paddocken var upptagen longerade jag honom på ängen, inte så lätt med gräs som gick högt upp, men han fixade det, snodde bara 2 tuggor på hela tiden.

Stod med honom så han fick beta utanför hagen, fick ett infall och knäppte lös honom, gick in och plockade undan på gången. Han stod snällt kvar och åt.

Satte på kyllera på benen då han är lite gallig.

Åkte till Bergsåker och köpte speedibeet, mitt i allt kom det en lös häst förbi ute på vägen, jag och några fler åkte och letade den och ställde oss som stopp ut mot timmervägen. Den hade tydligen sprungit upp på träningsbanan så ägaren fick hämta den där.

Nu får Sirius Primero Total och ska börja med Speedibeet, lågt socker och utan stärkelser. Då hans strålar läkt så snabbt så är jag övertygad om att fodret bidragit till läkning. Hans sår i karlederna kom garanterat av utrensning då de är helt läkta nu 👍👍

Jörgen hjälpte mig att göra namnlappar som jag ska sätta på täckena med nyckelring.

Åkte ut till MRF och tittade på hoppning med M. Trevlig kväll och sällskap 💞

Här äntligen sprungit genom duschen och nu gjort kväll.

Gillar

Kommentarer