Redan fredag?

Jag har tydligen missat torsdagen helt, iofs inte så konstigt då jag haft/ har en vidrig huvudvärk som kommer & går lite som den vill. Värst på fm fram till em, lättar lite & sedan tar den ny fart.

Iaf så var det tandkoll på Prince nere i Hudik hos Therese Lundberg. Jag ville åka till henne då hon har otroligt kompetens & har gått med Torbjörn Lundström som elev.

Prince var rätt orolig i transporten på nervägen, men lugnade sig tillslut.

Nu är tänderna kollade & tillfixade, här var det inga stora raspar utan små fina verktyg så hon kunde åtgärda det som behövdes.
Då han hade lite inflammation där det varit foderinpackningar så fick han Metacam så det ska ge med sig. Det tog Prince 1 timmes vila i boxen innan vi kunde gå ut & gå med honom. Stackarn fick sig en redig fredagsfylla 🍾🥂

Hemresan gick bra, han stod som ett ljus.
När vi kom tillbaka så fick han stå på gången & mysa med Jennifer som borstade honom då jag mockade & fixade. Packade det som ska med på träningen så jag inte glömmer nått.

Hem å vila innan det var time att åka & bygga fram inför morgondagens hoppträning.

Hon hade en superbra lampa som lyste upp hela munnen, så häftigt att kunna se allt. O som vanligt får vi beröm för välskött mun, inga bettskador eller andra sår 😍👍
Nu är det dax för ett besök av JB då vi ska upp 6 i morgon 😴

Gillar