Plötslig händer det

Har varit dålig på att uppdatera några dagar då jag haft lite dåligt med ork. Vi har i princip bara fixat stallet, hästarna & ridit, annars så har jag vilat. Har blivit av med min envisa hosta då jag fick Cortison utskrivet så nu börjar jag bli mig själv igen :P

Vi går en hel del i det nya stallet då vår hage ligger näst längst bort ca 700m,så det blir några svängar då vi fyller vatten, mockar ur hagen & hämtar hästarna, har ju märkt på vågen att det hänt saker, men inte trodde jag att det var så mycket :D Ska ta & mäta hur långt vi går nån dag.

Kom på att jag skulle prova mina nya ridbyxor i kväll, som jag växte ur innan jag hann börja använda dom, det är 42:or. Tro på tusan att jag kom i dom!! Har inte fått igen knappen på över 1 år, men nu sitter dom som ett smäck. I morgon är det Moniaträning & jag ska försöka rida Prince så länge jag orkar, förhoppningsvis hela lektionen, annars får Jennifer hoppa in. Jennifer filmar i morgon & jag filmar henne då hon rider i gruppen efter. Annars så trivs vi & hästarna kanonbra i stallet, finns så otroligt mycket ridvägar + sandtag, så det är bara att rida på :)

Nu är det vila som gäller då jag måste hinna smörja in sadeln innan vi åker i morgon. See ya

Gillar

Liknande inlägg