Plattan i mattan

Börjar äntligen bli lite piggare. Vi åkte till stallet vid 10 då Jörgen skulle sätta upp en presenning längst in i höboden så det inte snöar eller regnar in på balen. Under tiden han skruvade så mockade jag, sedan bar han upp all stallpellets till höboden så jag slipper slita med det nu då jag inte kan lyfta tungt, fyllde på vattenhinkarna & sen kastade vi ner lite höbalar så jag klarar mig ett tag. Öppnade den nya höbalen jag köpt från en annan säljare & jag är nöjd med kvaliten, tror inte Prince har något att klaga på heller då han kastade sig på det då jag blandade ut det med det han hade. Funkar det bra för hans mage ska jag boka upp ett gäng + att Jennifer ska köpa en massa så hon klarar sig fram till hösten Lite kaos innan allt var klart :)
Hem för lite go´mat, lax, potatis & en massa Broccoli. Efter maten åkte vi till stallet & tog in lite hästar. Tog sedan en tur i skogen & Jörgen hängde med med Akira & Minna. Prince var supertaggad & ville dra på & busa med Minna. När vi kom upp till vägen gick Jörgen genom skogen & jag tog en galopp o skulle mötta upp dom på andra sidan, saken var bara den att Akira var inte med nån av oss!
Red tillbaka & letade efter henne med Minna. Hittade henne där vi hade skiljts åt, stackarn visste nog inte vem hon skulle hänga med då vi delade på oss så hon blev kvar i början på skogen. Som sagt Prince var så sjukt taggad så han fattade rätt galopp från stillastående med några brallningar oxå, men överlag så var han jätteduktig. När vi kom ner på rakbanan så kokade det över, då fick han trava skänkelvikningar tills han coolade ner sig & sedan var allt lugnt igen. Blev en tur på 3,3 km o 45 min. Känns i benen att det var ett tag sedan jag red, stramar fint redan nu, men i morgon ska jag nog tussa på ner till Laggarberg om det är snö på vägen, annars får det bli åt Hälloms hållet men ut på långtur ska jag. Kom hem & började sortera papper, Stefan gjorde iordning en egen pärm till sina viktiga papper så nu vet han vart han har kvitton, betyg & bankinfo, bra jobbat av honom :D Plockade lite i köket & vips så var det storröjning i de sista skåpen. Den hemska hyllan ovanför gardinen åkte ner så nu är det bättre :D :D Nu ska vi bara få tag på en glashylla att sätta upp i fönstret & ha lite växter på så är det klart sen. Handleden värker som bara den fast jag inte gör så mycket med den, ska ringa Försäkringsbolaget på Måndag då jag har en olycksfallsförsäkring som täcker fritidsskador. Är sjukt less på att behöva bandagera varenda dag o skulle nog behöva en skena, men då kan man ju inte göra ett smack. Tar det hellre lugnt & får saker gjord i sakta mak än inte alls

Gillar

Kommentarer