Pissless.extremt

Tjena :)

Varför kan inte saker få vara bra och fungera. I går damp det ner en broschyr om katastrofer & krig. Vad ni inte vet är att jag har alltid, från jag var liten varit skiträdd för ev krig. Jag ville egentligen inte skaffa barn då jag var rädd att de skulle få uppleva krig. Åren gick och min panik avtog och jag kände mig lugn att skaffa barn. Så dimper denna jävla broschyr ner och river upp en massa skit, inte blir det bättre av att alla jävlar måste dela den och diskutera på varenda sida och grupp på facebook. Alla har fått den, det behöver man INTE lägga upp överallt.

Har lite mer som trycker och gnager, men det tänker jag inte ta upp här och nu, det kommer jag att berätta senare om jag överhuvudtaget gör det.

Annars så har jag varit och fått nacken behandlad, nu ska vi ses om 2 veckor och då gå igenom träning för överkroppen, hejja nya muskler :) :)

Åkte till Birsta och Body shop för lite inköp av ny hudkräm, sedan in på Ica och shoppade en massa frukt o grönt.
Hem och vila, blir inget solande idag då huden är lite stram fortfarande. Väntar på att tiden ska rulla på så jag ska åka ut och fixa stallet.

Gillar

Kommentarer