Pay & Jump

Fy vilken hemsk natt jag haft, vaknade strax efter 4 & somnade inte om förren 6-tiden, blev till att gosa med Minna istället :) Sov som en stock till klockan ringde 10 & klev upp 10.30, då var det bara att äta & åka till stallet.
Tog in Prince & Jennifer borstade iordning honom & jag mockade, sen gick vi ner & tittade hur långt dom kommit på klubbmästerskapet. Vi gjorde iordning Prince & jag gick banan, sen var det direkt till framridningen. Jag skulle hoppa 60 cm & Jennifer 70 cm.
Han var väldigt tittig & lite ofokuserad i början, men det gick över. In på framhoppningen & det gick hyfsat, är inte supertaggad att hoppa ute sedan sist jag åkte av, men det var bara att bita ihop & köra på. Vi kom lite dåligt på räcket så det tog jag om 3 ggr innan jag var nöjd. 1:a svängen mot oxern glömde jag att andas så där blev det stopp, bara att ta om, andas o gasa & då flög vi över rejält.

Inne på banan började det med att Prince snubblade till ordentligt, sedan blev det några stopp, 1:an gick bra, 2:an petade vi, 3:an ok, men sedan stopp på 4:an 2 ggr, ett stopp på 5:an, sedan kom vi över 6 & 7 utan problem. Är helnöjd med dagens runda då jag fortfarande är skiträdd att ramla av, men vi kämpar på :)

Sedan var det Jennifers tur att hoppa & då flög han över alla hinder, det var en superfin runda av dom <3
När Jennifer hoppat klart gick jag ner på banan & stod där till slutet av tävlingen.

Det är så härlig stämning på MRF med underbart trevliga medlemmar & personal, man blir så glad när man träffar på någon ny medlem :) :)


Gillar

Kommentarer