Pay & Jump i Härnösand

Åkte till stallet strax efter 10, fixade allt så det är klart tills man kommer tillbaka, lastade & for 11.10. Allt var lugnt tills vi kom i höjd med Skönsberg, då började Prince hoppa i transporten så den for i sidled. Han lugnande ner sig då vi passerat infarten till Birsta. Så troligast han han förknippat transportåkande med jobbigga pass. Resten av resan stod han lugnt.

Vi kom upp till 12.30, parkerade & gick till ridhuset där dom höll på att bygga fram, men det var nästan klart så vi gick banan direkt.

Började rida fram, men det tog en väldans tid, det berodde på att en tjej ramlat av lite illa.

Kom in på framhoppningen & rullade på på räcket & oxern tills det kändes bra. Var inte ett dugg nervös utan jag ville bara ta mig runt banan.
Kom in & jösses vad folk det satt på läktaren! Visade Prince hindren & startade, han stod emot lite så jag fick kicka till han för att komma över. Blev en del skumma språng, allt gick bra till nr 8 - grinden där han tvästannade, tog om & kom över o tog sista utan problem. Bara att rida ut & vänta några minuter innan det var dax att gå in på framhoppningen igen fär nästa klass.

Där inne höll jag på att krocka med en ponnyryttare som red in 2 m bakom lilla när jag kom på det, laddade på räcket & då var samma ryttare bakom hindret igen, efter 3 gången vrålade jag ur vägen utan reaktion då jag fick pallnita för att inte rida på henne igen. Lite uppmärksamhet ska man kunna kräva. Höjde rösten & sa att hon fick hålla sig ur vägen då hon inte hade koll på läget.. Tydligen så ska man bara kamma dessa ryttare medhårs då den äldre banpersonalen sa att Jag skulle fokusera på mitt. Hur fan ska jag kunna göra det då en ryttare hela tiden rider in bakom hindren precis när jag kommer på det??? Ska jag rida på henne eller vaddå?

Prince var på tårna då vi stod & väntade på att få gå in på banan, väl inne så försvann allt omkring mig & jag laddade för kung & fosterland, alla hindren skulle vi över. Vi fixade det galant, nu ska vi bara ut & träna ännu mera så jag blir säkrare & vågar gasa på med lite längre tygel så att Prince inte stannar.

Lägger in film från båda rundorna. Den från 60cm lägger jag in fast det Inte är världens finaste runda med fladdrande händer mm, men vi tog oss över tills det tog stopp. Han stod emot så därför blev det lite knasiga språng, men jag bjuder på den med för att visa skillnaden på rundorna i dag.

Benji har åkt bil för 1:a ggn i sitt liv i dag. Han pep till en gång & somnade sedan :D Han är så tuff & cool så han tar det mesta med ro.

Gillar