Pannknack deluxe

Gud vad det är underbart att somna med pannknack & sedan vakna med det, not :( Tog mig upp & fick i mig lite innan jag åkte till stallet. Det var glashalt överallt då det spöregnade i natt, tack o lov så hade jag tagit med mig broddarna till stallet tidigare så jag slapp åka på röven då hästarna skulle ut :D Nu har jag faktiskt på mig reflexvästen då jag tar ut dom, då man går på vägen i mörkret. Är så mysigt att gosa lite med dom innan man tar ut dom, ingen stress här inte.

Allt gick i snigelfart i dag men ändå skönt att ha något att göra. Tror iaf att Prince uppskattade det extra spånet jag la in i går då det blev lite fluffigare att ligga på, såg väldans mysigt ut.
Kom ut till hagen & skulle mocka o funderade varför det var en massa hö vid ingången, fattade nada, tills jag tittade närmare. Då har den lilla Houdini på något sätt fått tag på hösäcken som låg en bra bit ifrån hagen & dragit in den o slitit sönder den för att få ut nytt hö. Nu har jag hängt upp 1 hönät då Prince har dille på att putta ut allt hö ur bingen, ska hänga dit 1 till i morgon. Förhoppningsvis blir det bättre att ha nät än att ha en hel bal i hagen som han kommer att massakera på några dagar med en massa hö som måste kastas. Då det finns en risk att fastna i nätet med grimman så får han inte ha den på sig nu, så den lägger jag i en väskpåse som hänger en bit ifrån hans hage för annars drar han in den.

Passade på att åka & hämta mina broderade jackor på Grafströms innan jag for hem + att det följde med en julklapp till antingen Jennifer & Micke lr Hästarna. Dom hade 25% på alla Schabrak, men jag lyckades motstå frestelsen, fast jag spanade in ett supersnyggt GG schabrak i kornblått.
Hem o luncha innan jag for å fixade nya sportisar, fick tag på kanonbra med breda axelband, så nu ska jag förhoppningsvis slippa ha ont i axlarna o nacken. Tog en migräntablett före maten & nu är det onda väck.
Nu har jag & Prince stått 1 månad i stallet & det känns som mycket längre. Kan bero på att vi båda trivs så otroligt bra då det är lugnt & harmoniskt. Visst är det ett urläckert schabrak?

Gillar

Kommentarer