På benen

Vaknade hyfsat pigg i morse, eller fm ska jag kanske säga då klockan var närmare 10 :)
Magen var lite skum, men inte så jag mådde illa, lite matt i kroppen, körde på med blåbärssoppa för att inte chocka magen.

Åkte till stallet vid 12, gjorde allt klart & funderade på om jag skulle orka rida, men kom på att jag skulle testa iaf. Det var en härlig tur, men jag hade alldeles för varma kläder i dag. Prince var taggad som vanligt & såg spöken lite här & där, men det gör inget, då är han iaf levnadsglad & så länge jag sitter kvar är det lugnt :)

Släppte ut Prince i hagen, han gick ut & ställde sig lite bakåtlutat, där stod han i 10 min innan han gick iväg. Tror han sträckte ut frambenen lite :)

Hem & gosa med djuren. Åkte till Hööks & hämtade mitt paket med dubbade kängor & tyglar, sedan åkte vi ut till Söråker så hundarna fick busa av sig. Minna stod bara bredvid mig, hon ville inte busa alls då det mest var större hundar. Det var många hundar som rejsade omkring tro det var ett 20-tal iaf.

​Jag har en vän som har råkat ut för så sjukt mycket olyckor de senaste åren, men äntligen så håller vi en tumme att hon snart är tillbaka i sadeln ;)

Gillar