Onsdag som övergick i torsdag

Halloj!

Är så avundsjuka på de som är i Ramsele på 3-.dagars hoppläger, men vi är inte riktigt där än, men snart så kan vi vara med på Moniaträningarna här nere :) :)

Hur har ni det i värmen? Jag gillar värme, men inte så höga temperaturer då jag blir sjuk/ matt/ mår illa.
Jag försökte sola på altanen, men gav upp då jag höll på att tuppa av.

Hur som helst så åkte jag och köpte en mjuk flughuva till Sirius då hans öga blev kladdigt i förrgår, men jag spolade ur det med ögonskölj och det är redan bättre :)

I går åkte jag som sagt bara ut och satte på han huvan i hagen, det var så sjukt varmt så nu får han en viloperiod då han blivit rätt så tagen av värmen, Mockade ur hagen, in och handlade rostbiff och potatissallad, åkte hem för smarrig lunch/ middag och dog sedan lite av värmen :s

Gick till en granne och surrade, sedan kom Jörgen dit. Vi kom hem 02.30 och sedan var det tji att somna då vi hade +24 inne. Lyckades få ihop 4,5 timmar sönderryckt sömn. Vaknade 8 och kände på mig att hovis hört av sig, mycket riktigt, fick en tidigare tid. I med frukost och ut till stallet där jag hittade herr Sirius sovande.


Kunde gå in och mysa med honom då han låg kvar, sedan ville han ha lite gröt.
Han var så sjukt slut så han stod och darrade då han blev skodd, till slut så släppte jag honom lös och så stod han när hon skodde bakhovarna

Hem och iväg till soptippen och sedan lunch på Luddes i Matfors. Hem och iväg med MInna till en Lunnekompis, nu däcka i soffan med grillchips. Blir en lång kall dusch innan sovdax.

Ha det så bra ni kan och svalka hästarna ordentligt efter arbete <3

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg