Onsdag igen ;)

Vaknade av en galen hund i sängen, Akira tyckte tydligen inte att jag skulle sova längre, den lilla rackarn ;) Hursomhelst så åkte vi ut till stallet på em, fixade innan vi plockade in Prince & Zeus. I dag tog Jennifer Zeus så han skulle få lite motion :) Det är alltid spännande att rida när det är mörkt & det blåser. Mitt inne i skogen så träffade vi på 2 rådjur som stod 2 m ifrån oss & bara tittade, lite häftigt är det att kunna vara så nära dom & dom står kvar :) Råkade ut för en jävla idiot i bil som inte fattade bättre än att blåsa förbi oss i 70 när Prince körde ett explosivt steppass vid vägen, blir så jävla förbannad på såna puckade idioter, hade det stått en älgjävel på vägen så hade han definitivt saktat ner, men inte då det står 600Kg häst å steppar ......... Ja, vi hade reflxer på oss Bakifrån
Från sidan
Vi red in på grusvägen & där var det krokodiler i varje skugga, var som att sitta på en bomb, kände varenda muskel spännas på Prince, han gjorde någon knyck/ryck så det small i min armbåge, så nu är den ut funktion.
Vi travade på en bit för släppa på lite spänningar innan vi tog en galopp i uppförsbacken. Prince har gjort klockrena galoppfattningar i dag, blev bara 1 fattning som blev fel & det är pilotens fel :)

Har galopperat på släta vägen utan att vara rädd att ramla av, nu vet jag hur han fungerar & att han kan bralla till när man fattar galopp, men inget allvarligt :) Nu törs jag t.o.m galoppera med långa tyglar :D
Fy tusan vad stolt jag blir när jag törs utmana mig själv att våga lite till varje gång jag rider Prince fick kylgele på haserna & benen då han haft lite smågallor, sedan fick han gå ut i hagen igen.

Rewir fick busa av sig ensam i paddocken & jösses vad han gillade det :) Han rejsade på & låg nästan i kurvorna, så nu är han ridbar igen :) Jag passade på att sladda av paddocken så den är slät tills det fryser på o snön kommer så man slipper få hästar som vrickar till sig. Blir spännande vinter nu då Jennifer ska ta med sig Prince ut till Timrå på vissa lektioner. Då hon inte rider honom så ofta är det som att sätta sig på en ny häst varje gång & nya saker att lära sig. Nu är det vila innan PH & parcermonin ;) Ha det gott & skriv gärna en kommentar om ni tittar in ;)

Gillar