Offroad i skogen

Vilket uppvaknande i morse. Vaknade 9.45 & fick rikspanik. Hästarna ska ju ut, flög upp, tänkte till, det är ju Lördag, andas ut. Istället så körde jag storstäd på toa & tvättstugan i 2 timmar, men då fick varenda yta bli ren & gamla produkter åkte i soporna. Åkte till stallet på em & hittade en klapp från Tomten vid boxen. I dag tog jag en tur med Johanna & Inca. Vi red in i skogen & upp mot berget. Vi hittade en stig som vi följde istället för att rida samma väg tillbaka. Det var en stig med många hinder på vägen i form av nedfallna träd, men vi red runt & fortsatte in i djupaste skogen. Efter ett tag så började det gå neråt så vi fortsatte genom buskar & träd. Tror inte vi hade hittat tillbaka om vi vänt då det var en liten stig vi följde.
Hästarna var superduktiga & taggade, dom tussade på med raska steg över stock å sten. Tillslut så kom vi fram bakom sommarstugorna vid tjärn. Blev en härlig tur på ca 1 1/2 timme & vi hann precis hem innan det blev för mörkt. Så kul att ha ridsällskap ibland :) Bara att natta pållen & fara hem o äta.

Fick nästa ryck & städade alla skåp i tvättstugan, jösses vad mycket gamla saker som fick åka i soporna. Hallskåpen fick sig oxå en duvning så nu hittar man det man letar :)
Nu har jag städat klart innan jul. Robert kom hit nu & surrar med Stefan. Sjäv så är jag trött så det är snart sovdax. I morgon ska jag & stefan få massage, det blir första gången för honom men han behöver verkligen det.

Det regnar igen.....vi kommer att få en is / grön julafton :( Blev så snyggt på hyllorna
Gårdagen lyckoköp. Supertunna 2 i 1 toppar med ett linne under.

Gillar

Kommentarer