Nu har jag gjort det jag inte får *hukar mig*

Hej fredagkväll :)

Jag har haft en lång stalldag i dag då jag hade hovis 9.30 för att byta framsulorna på Prince & jag var ute 8.30 så jag skulle hinna ta in honom. Han skötte sig bra i dag med, min lilla bushäst.
Sedan höll jag igång med mockning & annat pyssel. Sedan har jag som rubriken äntligen efter 4 långa veckor sadlat min fina pålle & ridit själv :D :D
Ni kan inte ana känslan när jag sitter upp igen efter 4 veckor utan röven i sadeln & för 1:a gången inser att jag sitter ju skithögt över marken :o Jag har aldrig reflekterat över det tidigare & skämtsamt kallat Prince för min lilla c-ponny. Så. antingen har han tjuvväxt under dessa 4 veckor eller så har jag insett hur otroligt högt jag sitter.

Det blev en härlig tur med Elina på Pasaka, tyvärr så höll sig solen borta & snön yrde, men vad gör det i bra sällskap <3 Prince skötte sig så otroligt bra & jag är så stolt över honom, inte ens den blommiga soptunnan var farlig i dag :D

Jag jobbade mycket med min kropp, spände rumpa, mage & gjorde många halter. Vi travade en liten bit & det var som att rida på moln, han bara gjorde det jag bad honom om.
Det har nog varit bra att vara "ifrån" varandra några veckor. Nu ska jag träna i skritt & lite trav, vill inte belasta knät för mycket än då det kändes lite i början då vi travade, men det försvann.

Nu känns det att musklerna fått röra på sig & jag slipper äntligen huvudvärken då hela kroppen fått röra på sig igen.

Vi invigde det nya MiaRs ländtäcket i ull & det gjorde sitt jobb. Det var ett varmt kors under täcket :)

Åkte en sväng förbi Grafströms & köpte lite nya ridstrumpor.

Nu laddar vi om inför hoppträning för Monia i morgon med Jennifer som pilot

Önskar alla en solig & härlig helg <3


Gillar

Kommentarer

Gwengara
Gwengara,
åh, så härligt! hoppas att knäet inte tar för mycket stryk av ridningen bara. vet hur det är att längta efter ridningen, efter min olycka så tog det ca 11 veckor innan jag satt i sadeln igen
nouw.com/gwengara
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej svejs. Jag är en tjej med Asperger syndrom.
Spana gärna in min blogg, läs om Asperger, kommentera och tipsa andra om mig. Jag vill att fler och fler ska få upp ögonen för hur det är att leva med en diagnos. Aspergers syndrom är ingen sjukdom som man kan bli frisk ifrån likt feber eller förkylning. Det jag har är en diagnos en funktionsnedsättning, vilket jag föddes med och också kommer att dö med.
Följ gärna mitt liv i vardagen med allt vad det innebär och en diagnos som heter Aspergers syndrom.
Ha det fint. Kram Josephine
nouw.com/mynameisjossan
Ankibus
Ankibus,
Jag ska ta det lugnt & inte stressa, måste få ett hållbart knä 😘
nouw.com/ankibus
mariellefriman
mariellefriman,
Härligt att du är tillbaka i sadeln! 😍
nouw.com/mariellefriman

Liknande inlägg