Nu går vi in i Augusti

Igår var det en lugn dag då jag hade ont i huvudet & i kroppen. Det känns lite mer idag än igår, men det går över. Prince fick en lugn tur med Jennifer på kvällssidan bara för att få röra på sig lite då han är rätt mör efter lägret.

Idag har vi haft skoning, det gick bra trots lite stela leder på stackarn, men nu har han fina hovar igen. Vi blev kvar en stund & surrade med stallisarna innan vi åkte till Grafströms. Köpte remmar till slaggjorden & en ny hjälm, det blev en Uvex då den var på rean :D Den gamla åkte i soptunnan igår då det blev en rejäl smäll i backen & jag hellre köper en ny & fräsch så jag vet att den håller ifall jag trillar av igen :D

Har fått nån kommentar om att jag inte är följsam i språnget på 1.10, men det beror på att jag testade mina gränser lite & då kom jag lite efter. Det är inte meningen att jag ska hoppa 1.10 nu, men ibland måste man testa gränserna & utmana sina demoner.
Jag kommer att fortsätta finslipa min sits som är min akilleshäl, jag vet att jag måste böja mig fram mer, men det är inte att bara göra utan det är träning, träning & ännu mera träning som gäller.

Mitt mål överhuvudtaget har varit att komma upp till 90 cm & det känns ändå skönt att veta att jag kommer att våga hoppa upp till 1.10 i framtiden. Jag har inte bråttomt alls utan det får ta sin tid då jag vill vara säker på den höjd jag hoppar. 
Det blir en lugn vecka för Prince & vi ska försöka köra honom en sväng med då vi har allt som behövs nu.

Nu ska jag parkera på spikmattan så jag blir smärtfri

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg