Nu är det time att dra i handbromsen.

Upp med tuppen 7.00 i morse då Jennifer skulle klippa sig, hem för lite vila innan vi gjorde  snabba ärenden på Birsta. In på Ikea, köpte 2 lite djupare tavelhyllor och ett drapå lakan.

Jag har en djävulsk huggande, stickande molvärk i mitt bäcken/ ryggslut, det var länge sedan det var så här illa 😢😢 Har svårt att stå, gå, ligga och bara att existera är hemskt.

Hem för lunch och sedan ut till stallet, mocka ren hagen och det sämsta tänkbara....vi slog ner lite stolpar 🙈
Men nu är det slut med det för i år, jag kan inte gå med helvetesvärk hela tiden, jag måste tänka på mig själv och bromsa i tid.
Jag har ju kört på rätt rejält den senaste månaden pga att jag då slapp tänka på att  Prince skulle tas bort, men nu är det dax att tagga ner och börja andas 🙂

Nu behöver jag ta tag i min träning, jag ska börja med att åka ner och cykla så länge det känns bra och sedan göra de övningar som känns ok. Skulle behöva gå till en osteopat med så jag blir rak i kroppen, är som en korkskruv nu.

Nu har det hänt lite nytt på hästfronten.

Filip har bytt ägare, han bor from i kväll hos Lina, den som han klickade med direkt. Där får han det superbra och får en och samma som rider och skämmer bort honom.

Filip är en jättefin och mysig häst att pyssla med, men det finns ingen kemi alls mellan oss och då han förtjänar det bästa så fanns lösningen nära då Lina fastnade för honom 😍😘

Nu håller vi en ✊hårt i morgon då Milton ska besiktas.

Gillar