Nu är beslutet taget

Efter mycket funderande & klurande så har jag kommit fram till att jag ska försöka hitta en stallplats närmare ett utav ridhusen då jag annars behöver åka iväg 3 dagar i veckan för att kunna hålla igång mig & Prince. Jag trivs där jag står nu, så det är inget som har hänt där, bara det att ha närheten till att träna inomhus är nästan ett måste nu.

I fjol var jag nöjd med att åka iväg & träna 1 ggn/ månaden & hoppa lite hemma, men då jag började träna regelbundet sen i december så märker jag att det ger så mycket mer än att bara hoppa ibland. Nu ska jag ju börja tävla & då blir det ännu viktigare att träna fler dagar i veckan så jag inte backar i utvecklingen.

Annars så har jag bara legat & vilat i dag då orken varit borta. Hämtade upp Jennifer efter jobbet & for ut på Hööksrean, hittade inte ett dugg kul, iofs är det inget jag behöver heller :D

For sedan till stallet & fixade. Då det småduggade lite så fick Prince lite gos i hagen & på sig ett täcke då han var lite kallt & blöt. Han stod som ett ljus, så han förstod nog att det skulle värma eller nått :)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Hittade inte heller något roligt 😩
nouw.com/fia_jungdalen