Nu åker vinterjackan fram.

Vilken dag vi haft, vi åkte upp till Härnösand på fm & tittade på hovis STORA ardenner som vi inte hälsat på. Jag säger bara shit vilken bjässe & vilka stora hovar, men snygg som bara den. Sen bar det iväg till stallet för ett besök av Anna.K som kollat av Prince både fysiskt & Psykiskt.

Vi fick reda på en hel del som påverkat honom & det förklarade en hel del varför han börjat stanna & tappat bjudningen. Nu har vi strukit oss från tävlingen i Ånge & ska fokusera på att han ska må bättre. Vi skippar hoppningen helt fram till Moniaträningen den 25/5. Känns han som vanligt då anmäler vi oss till jättendal.

Drog en repa till Birsta, hem för mat.

Åkte tillbaka till stallet & gav oss ut på en lugn tur runt Kvarsätt / kungsnäs, det tog ca 2 timmar & var svinkallt på slutet, så nu åker vinterjackan & fleecehandskarna fram igen Prince gick med lång utsträckt hals & frustade många gånger, han var mycket lugnare i sig själv & var mycket mjukare i sina rörelser. Då han har andra sulor fram nu så märktes det att han kände in dom lite, han reagerade inte på att vara utan sulor bak heller då vi gick på grus utan han gick med långa avslappnade steg. En superhärlig tur med en massa asgarv, tur man inte var kissnödig :P

Nöjda hästar iaf som fick gå in & äta lite gott :)

Gillar