Nervös dag

Vaknade 6.15, fast klockan stod på ringning 8.00. Har åkt på feber igen!!! Bort med bacillerna NU!

Jennifer hade skjutsat Jörgen i morse så hon hade mockat & fixat klart i stallet tills jag kom <3

Näväl, pirrigi i magen var då det var dax att åka in för koll av Prince´s framkotor.
Man kan inte mer än hoppas att det ska vara utläkt, men kotledsinflammationer kan vara sega & då vi inte vet hur länge han gått med det, men jag tror att det var sista skoningen som gjorde att det "tippade" över då han inte varit snubblig förut.
Jennifer hjälpte mig att lasta Prince så han fick stå & vänta till bästa F kom & följde med till PH Vet. Tack gode gud för fina vänner, dom är vi rädda om <3 <3 <3 Löv juu I dag fanns det ingen hälta alls på kotorna :D Så sjukt nöjd att få komma igång med träningen igen, så i morgon tar vi ett mjukstartande skrittpasss med lite trav då vägarna blivit mjuka & jag vill inte få tillbaka inflammationen. Passade på att mäta Prince då vi ändå hade den möjligheten, han är 164 cm med broddar så han är kanske 163 cm utan brodd, mycket lagom höjd för mig :)

Åkte & hälsade på en vän på hemvägen, sen hem & ut med hundarna. Bella är beräknad valpning den 28/3 då har hon gått 62 dagar, ska bli spännande att se hur många det blir. Jennifer tror att hon känt 4 st, men det får vi se då :) Var en sväng till tippen med en massa skräp, Stefan hängde på & hundarna i baksätet. Snart dax att åka & köpa en födelsedagspresent & ta in pållarna så jag får lägga mig och vila med Ridsport i nävarna :)

Gillar