När ridpasset är så sjukt bra :D

Vilken otrolig dag vi haft. Vi skulle ut & rida, men fick vänta ett tag då det kom regnskur på regnskur, istället så skruvade vi upp lite krokar, upp med 2 hyllor i foderboxen & pysslade med hästarna.
Vi red till paddocken & jag plockade fram 3 bommar med 9 meter mellan. Jag började trava över dom tills det kändes bra & bytte sedan varv. Prince/ jag har svårare för volter åt vänster så det måste jag träna vidare på.

Gick sedan över i galopp & fick till superfina volter men dom kom tyvärr inte på film :(

Jennifer la upp en låg oxer på 40 cm & avlutade på 60 cm, bara för att få till rätta känslan över hindret. Vi ställde in en sockerbit i Oxern bara för att fylla ut den. Jag hoppade åt båda hållen & när jag var klar så ville jag höja, men avslutade då jag fick sånt bra flyt över hindret. Jag var så glad & nöjd med min & Prince hoppning i dag.

Jag är så otroligt glad & tacksam över att få ha Monia Häggkvist som tränare, hon löser det mesta & får en att våga utmana sig lite till då man är så trygg i hennes händer så att man bara kör på.

När vi kom hem så tog vi ett galoppvarv åt båda hållen så hästarna fick sträcka ut i spöregnet *s*

Jennifer har friserat Donne & Olivia så ny är dom så tjusiga, Olivia fick ett bad med linimentschampo så hon var iaf ren tills hon kom ut i hagen. Prince är oxå nyfriserad då jag fastnade i hans man då jag hoppadeGillar

Liknande inlägg