När man tror att man rider, men eg åker

Tjenixen

Idag har jag varit otroligt billig, har träningsvärk från helvete. Det började igår med migränliknande huvudvärk som jag fick bort med en tablett. Men i dag, jag har haft svårt att röra någon kroppsdel utan problem.

När man tror att man rider mer än man egentligen gör. Det är så sjukt lätt att tro att man gjort rätt & sedan tar man en lektion så är man slut 😂🤣

Här har det iaf kommit snö så det räcker på ett tag, mindre snökaos igår em/natt. Jag tog iaf & anföll den fina vallen vi fick i morse som var över metern bred & 69 cm hög. Jag orkade bara 1/2 men det är bättre än ingenting.

Åkte till stallet på em, jag & Jennifer skruvade upp de nya hökrokarna & sopade rent på hela logen. Hjälpte till & skruvade upp skruvar så klubbens höpåsar slapp stå på golvet.

Prince fick ett Löslongeringspass i paddocken där det var 50 cm nysnö. Han jobbade på jättebra, tycker det är bra att kunna göra det så han slipper vikt på ryggen när han har träningsvärk.

En rolig sak hände i dag. Dom  ringde från gymmet & undrade om jag inte tänkte träna då det var länge sedan jag var där (april) 😂🤣 Så jag & Jennifer fick gratis PT tid redan på fredag em.
Så nu finns ingen återvändo, nu ska jag komma i form så jag orkar rida mer intensiva pass 🏃‍♀️💃🚶‍♂️💪🏇🏋️‍♀️🏍

Råkade ramla in på Equestrian Stockholms rea...hoppsan, 3 nya schabrak är på ingång 😮

Gillar

Liknande inlägg