När magkänslan har rätt & det blir så rätt <3

Som sagt, ibland måste man göra förändringar för att livet ska bli komplett & det är vad jag har gjort nu för mig & Prince.

Om vi tar Prince, så älskar han att gå ute dygnet runt, året om, han är inget stort fan att stå inne, men det fungerar bara han trivs. Jag känner av hur Prince mår & fungerar det inte för honom så måste det till en förändring för att vi ska fungera. Nu blev det bara en snabbvisit i Bergsåker då ingen av oss kom till ro på djupet. Prince var lite frånvarande, stod ofta med benen i kors osv.

Jämför jag känslan med när jag slöppte ut honom i hagen på ön i onsdags som bara var - här är vi hemma & det är lugnt. Prince tog ett varv i hagen & kollade läget innan han började beta, ingen stress utan bara ett härligt lugn.
Han har fått vila & landa i hagen i 2 dagar, har bara pysslat om honom ute. Fina hästar har han som kompisar :) Han står inte med benen i kors överhuvudtaget i hagen nu & det tolkar jag bara som positivt, han är otroligt kelsjuk & vill bli kliad länge.

Tog in honom i dag för en tur, han stod kolugnt på gången, kollade bara av hur långt han kom i linorna, sedan stod han blickstilla under hela tiden jag pysslade om honom, han dyngde inget på gången heller. Så ibland måste man ta jobbiga beslut även om det innebär en ny flytt, men nu blev det till det bättre för oss båda med med mer sällskap & stallkompisar.

Om man jämför hur Prince var i Bergsåker - Han var lite stressad på gången, dyngde 2-5 ggr innan vi ens kommit ut, en ggn till utanför, stressad/ orolig när vi red iväg, gnäggade som en tok.
Då förstår ni att beslutet att flytta honom inte var så svårt, även om det nu bara blev 1 månad där. Jag tänkte över beslutet många vändor, vägde för & nackdelar så det skulle bli bäst för mitt <3. Det var bara inte rätt för oss just nu, vi är välkommen tillbaka dit ifall vi vill det :)

Vi tog en kortare sväng i skogen & sedan invigde vi rundbanan, shit vilken ljuvlig bana att rulla på i galopp, det var som att rida i skogen :D Den kommer vi att jobba fina galoppintervaller på :) Nu blir det sängen då ögonen börjar gå i kors. 
Önskar alla en trevlig långhelg

Gillar