När det inte är som det ska

Det är nog första gången Prince inte visat tydligt att något är fel. I vanliga fall märker jag direkt om något är knas då jag känner det direkt, men inte nu 😢

Nu i efterhand kan jag krasst konstatera att han har sagt till genom att piska med svansen & tippat av mig i backen. Jag har haft ut massörer & det här blivit bättre, men ändå inte helt ok.

Han har börjat bocka efter hinder & i serier, något han inte sysslat med förut & som vi tolkat som bus 😔

Då jag kände att jag ville ha en ordentlig koll på honom så bokade jag in Multihores för en ordentlig koll då jag kände att det var något som var fel, men kunde inte sätta fingret på det.

Hon såg direkt en störning på höger fram & bak. Efter behandlingen så var har riktigt knackigt & då är det bara att boka veterinär.

Den jag litar på mest är Per på PH Vet i Laggarberg då det är han som känner Prince bäst & som är den enda som har behandlat honom vid de få gånger vi har behövt göra det.

Tyvärr har dom stängt denna veckan, men jag ska ringa direkt på måndag & hoppas på en snabb tid.

Så nu är det bara vila & hoppas på snabb tillfrisknad.

Än en gång backar vi & planerar om. Vi har inte bråttom någonstans utan nu ska han bli frisk & pigg, sedan tar vi det därifrån. Det viktigaste är att få Prince haltfri & fit for fight igen, under tiden stretchar jag honom varje dag 💞🐎

Gillar

Liknande inlägg