Mot ridhuset

Blev en sväng till Färsta för lite jobb & miljöträning av vattenmatta då den äter svarta hästar ifall ni inte visste det. Jennifer hängde upp mattan baktill på en bom som låg på en liggande sockerbit med en bom framför. Han tvärvägrade så jag fick börja med att skritta mot den & stanna innan han stannade själv, göra om & om igen tills det fungerade, då fick han trava mot, sakta av & skritta & stanna innan han stannade.

Det gick bättre för varje gång & till slut så var vi framme vid bommen utan att han reagerade. Då kom jag mot den i trav, håhåjaja, en pallnint med tvärkast åt häger så hängde jag i den vänstra stigbygeln men höll mig kvar. Jäkla typtag han sysslar med, jag fick prata allvar med honom, man kan inte stanna för ett fjuttigt hinder på 40 cm.
Tog om & då hoppade han utan problem, hoppade några gånger åt varje håll innan vi tog bort mattan så jag kunde galoppera över den låga bommen med jämn & rak galopp före, över & efter. Spikrakt efter bommen & saktade sedan av & gjorde halt.

Ställde upp sockerbiten så jag fick hoppa några gånger åt båda hållen. Nu är jag taggad till tusen inför Pay & Jump i morgon. I dag blev det mycket fokus på att sitta rakt, röven i sadeln, rakt mot & efter hndret
Fick sällskap av M & F på sina fina ponnysar som hade lite mycket egen vilja. :D.
Prince är duschad & klar inför morgondagen.

Håll en tumme att han ska vara snäll med mig så jag kan ta oss runt utan problem.

Benji har gått på speed i dag, shit vad han rejsar omkring, snacka om tuff & levnadsglad valp. I dag fick dom nya naturliga ben, tjurmuskel & älgchips, mycket populära ben :)

Gillar