Morgonstund har guld i mun 🐴

Härliga söndag vi har med blå himmel och sol 🌞🌬 Hoppas ni haft en underbar helg, har ni gjort något speciellt eller bara vilat?

Jag vaknade 5.40 och funderade på om jag skulle åka och ta ut Milton, men tänkte till och somnade om till 8.00 då larmet tjöt.
Rastade Minna och gav henne mat, tog en shake själv och åkte till stallet.

Tog ut Milton som fick se sin hage för första gången.

Filmade hans bus, fyllde upp vattenbaljan, mockade boxen och drog sedan tråd så det blir lite avstånd till hagen bredvid. Tog sedan och gjorde plats på logen så jag kan hämta mer hö innan snön kommer.

Har varit i hagen och bara varit med milton, mycket gosande blir det nu då vi ska lära känna varandra 😍

Nu är han den som får dela plats i mitt ❤ med Prince ❤

Till en annan sak, när jag har lagt mig för att sova de senaste veckorna har alla muskler vibrerart i hela kroppen, som man kan göra när man är nervös. Det här varit så stressande att skaka så när jag ska sov, att vänta på skakningarna, men Igår när jag släckt ner och lagt mig så väntade jag på skakningarna, men det var helt lungt och jag somnade superfort 🤔

Jag klurar på om jag omedvetet varit nervös inför Miltons besiktning, för jag har inte gått omkring och funderat på det, utan jag visste vilken vecka det skulle göras.

Sedan vill jag ge en käftsmäll till den/er som sprider lögner om att jag byter häst ofta!! Jag har haft Prince i 6 år och sedan köptes Filip på vinst och förlust efter att jag var tvungen att ta bort min älskade Prince.

Då jag inte provred honom, så var det inte så lätt att veta om vi skulle fungera. Tyvärr så att han inte var rätt häst för mig då han är en enmanshäst med lite mycket nerver och då jag prioriterar hästens välmående så fick han det bättre hos sin nya ägare som förstår honom till fullo och kan ta tillvara på hans kapacitet och utveckla honom.

Jag har buggkurs i em, sedan ska jag ut till Milton igen 😘

Gillar

Kommentarer