Mörbultad

Började med att skjutsa ner Jennifer på massage och jag åkte till Birsta då jag hade lite att handla. Det blev pälsglans, B-vitamin och morötter till Milton😍 och en snabbis på Kapp Ahl med för lite underkläder.

Plockade upp Jennifer och åkte hem en stund.

Nu har jag varit på 1timmes massage, hon hittade ett helt gäng med knutar överallt på mig och det gjorde så fruktansvärt ont 😢 Hon tog även höft och rumpmusklerna som krampade, så spända var de flesta av mina stackars muskler. Så skönt efteråt men det ömmar rejält.

Jennifer hämtade mig och ut till stallet.
In med Milton och smörja in såren, ut i paddocken och lastträna. Fy fasen vad han är tjurig och lättstött, men tyvärr för han så är vi tjurigare 🐃🐃 😂

Vi började med mellanväggen på sidan och drog ihop den allt eftersom. Då han bara tjurade ihop med kedjan under/ över så har
vi ett hingstbett på istället och slipper tjafsa.

Jag lastade på och av bra många gånger och sedan stängde vi för och åkte till MRFś stora parkering, lastade ut och lastade på igen,det är intensiv lastträning, men hellre det så det sitter än att det ska strula när jag är själv .

Tillbaka och provade schabraken, pannbandet och luvorna, det var bara den blå långa luvan som inte passade honom. Så nu har jag en massa saker till salu.

Jennifer red till skogspaddocken och jag gick. Milton fick ett lungt pass men fick ändå jobba på lite. Fotade lite i skogen då det är så vackra färger.

Tillbaka och släppte ut honom för 1:a natten ute  kvälllsfodrade och åkte hem.

Nu blir det natten,  ska upp 7 i morgon  och lämna in bilen för byte av framruta.

Gillar

Liknande inlägg