Mitt i veckan

Halloj!

Här går det i ett, promenader och hundar.
I går spöregnade det hela dagen, hann ut på en fm promenad.
Kiwi äter ju allt hon kommer över, så i går införskaffades en munkorg. Hon accepterade den bra.

I dag vaknade jag strax före 9.00, ner fixa hundarna och ut på promenad.

Minna har inte blivit riktigt bra i magen sen de hade magsjukan i mars. Hon har varit bra ett tag och sedan har det bara runnit ur henne. Så hon har haft svårt att se sätta ny päls och har tappat muskler.

Nu började jag med pro-kolin i 1 vecka, och övergick till probiotika i pulverform i 2 veckor, sedan kom det tillbaka. Har gett henne andapsin med som inte gav effekt, så nu får hon ett veterinärfoder, inte royal canin utan ett spannmålsfritt då de kom ut en massa shit då de åt det i mars. Nu äter Minna Virbac med god aptit och magen är helt ok efter 2 dagar, det har gått från rinnande till fast 😁

Kiwi fick för sig att inte äta sin mat här, hon bara spottade ut den.
Hon har ätit vom och hundemat sen april. Nu när magen stabiliserats så köpte jag Core fodrer med lamm. Hon hade svårt att tugga, men nu knaprar hon i sig det.

Vi tog hundarna på en längre promenad på em, 3 km. Jag är inte klar att gå så långt i ett svep än, jag får fortsätta med 3-4 svängar per dag och 1,5 km så kroppen hinner med att stärkas upp.

Vi åkte ut till mbhk då det var focus på reaktiva hundar. Isa jobbade på jättebra med rallylydnadsskyltar och hundmöten.

Gillar

Kommentarer