Migrän.se

Så underbart att somna med huvudvärk & vakna med den :( Hur som så åkte vi & köpte Lucernpellets så Rewir kan få chans att gå upp i vikt, då det inte är lika bra effekt med den hackade lucernen. Fick åka hem & ta en migräntablett innan vi åkte ut till stallet. Var helt slut i skallen & funderade hur jag skulle orka mocka o överhuvudtaget rida, men det gick bra bara jag kom upp på Prince <3 I dag hängde Ebba med på Missty, vi red Ego boy, en superhärlig skogsväg med branta backar som dom fick galoppera uppför & härliga raksträckor som dom fick jobba på. Prince var fin att rida i dag, fattade rätt galopp & galopperade i olika tempon. Rewir fick ett bryt & reste sig rakt upp, trodde att dom skulle slå runt då han svajade till bakåt, men det gick bra. Så jäkla läskigt när han reser sig, han blir så himla stor!

Det enda som var lite tråkigt var att våra sadlar gled bak en bit :(
Så nu måste vi försöka padda upp, spänna fast gjorden i olika stroppar för att se om dom ligger stilla. I morgon ska Jennifer hoppa båda 2 så då får vi se hur sadlarna ligger, vill ju inte att dom ska glida allt för mycket. Nu har vi rensat ut några schabrak som ska säljas, helt nya som vi inte kommer att använda.

Nu ska jag faktiskt sova i tid, kl hann bli 4 innan jag somnade i morse, så nu ska det sovas då jag är totalt slut i kroppen

Gillar

Kommentarer