Midsommar

Sov hyfsat länge i dag & klev upp vid 9.30, Jennifer vaknade vid 11- tiden då dom kom hem 3 i natt med transporten. Släppte ut Bella & Akira på baksidan o gosade med dom. Vi åkte ut till stallet & plockade in grabbarna för lite borstning innan vi skulle lastträna dom &
provade en dressyrsadel - Santa Cruz arthur, men tyvärr så var den för svängd för deras rygg :((

Ställde in Prince i boxen med stängd överdel & nomnom så han fick träna på att stå ensam medans vi tränade med Rewir.

Rewir är hur enkel som helst att lasta nu i nya transporten, det går på 4-5 gånger så är han inne. Han fick göra om det några gånger med bommen stängd, inga problem. Sen fick Rewir gå in i boxen med överdelen stängd, han måste träna på att kunna stå själv, han gnäggade som en tok en stund med slutade ganska fort. Prince måste ha sett ett osynligt monster i transporten, för så fort han kom in & stod stilla så kastade han sig ut i 300 knyck. Vi jobbade med han ett tag & till slut så gick han in & stod lugnt & stilla då vi sänkte frambommen ett hack, så lite kan göra skillnad o då satt vi fast bommen. Han fick göra om det 3 gånger, sedan var han färdig :)

Nu ska vi lastträna på Söndag igen efter ridturen, får se hur det går Nöjd med dagens lastträning så gick vi ut i hagen med dom, där upptäckte vi att tråden var av in till den andra hagen, troligvis någon som sparkat på den, men nu är den lagad. Vi satt på backen i hagen & bara tittade på när dom brallade iväg i höggräset för att sedan komma tillbaka till oss, så härliga hästar vi har :D Hem o äta lite nomnomgott & bara ta det lugnt framför tv´n o datorn. Alla hundar har nyklippta klor & Minna följde med Jennifer på semester i helgen :)

Gillar