Mera värme & värk

Började dagen på Färsta då jag hjälpte Sophie med Corda, det jag klarade av. Fattar inte vad det är som gör att jag har så extremt ont i muskler & leder, jag kan inte ens hålla i mobilen då det gör ont. Sophie blev 5:a i dag & hade en superfin & snabb runda, hon är verkligen värd dagens placering efter många träningstimmar. Vi duschade av Corda & sedan åkte jag direkt till stallet vid 1 tiden.

Jag tog in grabbarna direkt för lite vila & gott i krubban, nu har Rewir fått sista slurken av medicinen & jag hoppas allt är ok på Onsdag så det kan komma intresserade att titta på honom. Mockade hagen, fyllde vatten & surrade med stallisarna. Kom på att jag kunde ringa upp Jörgen till stallet så vi kunde fixa hagen o så blev det. Minna fick oxå följa med till stallet så hon sprang omkring & busade i hagarna.
Nu har hagen fått nya hörnstolpar, banden är sträckta & stolparna är nerslagna, hästarna ute igen & mat har dom. Är så skönt att komma hem, hoppa i duschen o avsluta med kallt vatten så man svalnar efter att ha varit ute hela dan. Nu ska jag parkera på spikmattan & hoppas att det onda är väck i morgon, annars blir det besök på V-C, för hjälp måste jag få för att kunna fungera igen.

Gillar