Mentalt slut

Det har varit en tuff vecka mentalt pga av allt förbaskat tjafs med Telia.
Här kommer ett litet sammandrag. Jag har i snitt suttit 3-5 timmar i telefon med otaliga personer på den sk supporten.

I dagsläget har jag tydligen aktivt abonnemang på bredband som är så fel 🥴

#TELIA 😡😡😡
Företaget som lyckats starta 8 nya abonnemang på gubben, men de klarar INTE av att få igång tv och bredband så nu är det slut med dom!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Det hela började då vi sa upp hos Telia pga byte till annan leverantör, men vi ångrade oss, fick avbryta hos den andra leverantörer utan tjafs.

Kontaktade #TELIA  och fick prata med en kille som skulle häva uppsägningen. Han skickar sms till gubben den 4/1, gubben svarade den 7/1 och sedan hörde vi inget mer....

Fredag den 29/1 har vi ingen tv eller bredband.
Ringer på lördag den 30/1 och pratade med en ny kille, som skulle kolla upp vad som hänt. Ganska direkt får jag ett beställningsmail att jag beställt tv och bredband!!

Ringer upp direkt och får prata med en tjej som säger att han gjort fel då allt ska stå på gubben. Nu börjar cirkusen......
Hon säger att hon ska meddela berörd avdelning att det ska makuleras/sägas upp direkt på måndag.

Måndag 1/2
Ringer upp och får reda på att allt ska vara igång senast onsdag 3/1, tv, bredband och överflytt av mitt mobilnr.

Kollar med mitt mobilföretag att det är klart för portering, det är det.
Ringer och meddelar telia detta på em.
Får nytt datum då det ska fungera, nu på torsdag den 4/2.
Tv och bredband ska fungera redan nu........

Tisdag 2/2
Ringer och vill ha hjälp att starta upp tv då den inte fungerar alls, sitter några timmar med det då jag måste ringa om 4 ggr.

Onsdag 3/3
Ringer och kollar läget på allt, jodå det ska fungera nu, återställ allt så kommer tv igång. Den föregående har sagt fel uppgifter till oss, har varenda en sagt, så de skyller hela tiden på att den föregående har gjort fel.

Torsdag 4/4
Allt ska fungera enligt föregående i går. Inget fungerar!!! Oj, hoppsan, ni har visst 4 olika ordrar på samma tjänst. Hur i helvete lyckas ni med det???
Har suttit 4 rimmat med Telias sk support utan att få någon relevant hjälp eller lösning på problemet.

Fredag 5/1
Är Spyless på inkompetent personal som inte vet vad de gör.
Ringer och vill veta vad som händer, de vet inte ett smack, tv och bredband är fortfarande släckt, mitt nummer är inte överflyttat.
Många samtal senare med samma support- 19.00 ska allt fungera då vi tydligen hade flera beställningar på samma tjänst, men det är fixat efter 19.00... 😂😂😂😂😂
I vilken värld då??? Inte hos oss iallafall 😡

Lördag 6/1
Ringer support där jag har mitt abonnemang och hör hur det är med porteringen - mitt nummer ska flyttas över 1/3, inte i onsdags eller torsdag som Telia lovat.

Ringer till Telia support och meddelar att vi ska säga upp allt / ångra då det bara blivit skit och är under 14 dagar.

Han säger att han ska koppla mig till den som har hand om det, bara det att hela den avdelningen är.....
STÄNGD PÅ HELGEN !!!!!

Nu åkte vi ut till telia butiken, ber han att stoppa allt, för detta tar vi inte. Så på måndag 9.00 ska de ringa upp gubben, från avdelningen som avslutar allt hos Telia.

Har fått prata med 20 personer som alla har skyllt dessa problem på den föregående personen vi pratar med.

Värst var tjejen som sa att Jag skulle vara TACKSAM att hon tog sig tid med mina problem, hon har tamejfan betalt för det! 👹😡👹😡👹😡👹

Jag har inte fått någon länk där jag ska bedöma deras insats på hela tiden, det verkar som att det är den på supporten som skickar ut den då allt gått bra, vid kunder som är missnöjda låter dom bli att skicka ut länken.

Jag avråder å det grövsta att INTE ha med Telia att göra överhuvudtaget.

Jag har inte namen på alla jag pratat med, tänkte inte att det skulle bli detta jävla kaos!

Annars så fortsätter vi att tvätta hundar, fällar och golv. Nästa helg ska vi samla bajs som ska in på analys, må denna skiten ha försvunnit från hundarna.

Jag har läst en hel del om Giardia och kommer att skriva ett längre inlägg om  tankar, funderingar och fakta om det senare.

Men just nu går all energi åt till att överleva pga sjuk värk i kroppen varvat med jävulsk migrän var och varannan dag, tjafset med Telia + Kiwis sjukdomstillstånd så det får gärna lugna ner sig en skvätt.

Jag behöver få tillbaka lite ork så jag kommer iväg och tränar igen efter allt med Minna i höstas och nästa käftsmäll med Kiwi.

Ha det gott och ta hand om varandra 💕

Gillar

Kommentarer