Medelhavsvärme på 32 grader

Så varmt så man kvamnar av. Slocknade i går kväll då jag skulle skriva ett inlägg :/

I går testade vi dressyrsadlar så det sjöng om det, tyvärr ingen som passade Prince speciellt bra, jo när den passade honom så satt vi illa som bara den :((

Sedan kom bästa Maja & behandlade grabbarna, Prince först. Där hittade hon lite på mage & mjälte som inte är helt ok än, men annars så fick han en hel flock med akupunkturnålar b.l.a. för lite hosta som beror på värmen som är nu & fukten på nätterna & en hel del fler ställen :))

Rewir fick oxå nålar här & där + mot hosta. Sedan så fick han 4 dagars homoepatmedel mot inre stress, ska bli spännande att se hur han blir efteråt.

I dag var det dax att sko Prince då hans skor knappt satt ihop pga nötning o det var Adine som skulle göra det. Då Rewir oxå fick gå in för att vila så undrade vi om hon ville testa att lyfta hans hovar utan lugnanden & det ville hon.
Det gick så bra då hon började med bakhovarna som är problemfria & likaså fram, han lyfte så snällt på dom så vi har en plan inför nästa skoning ;) Så nu håller vi tummarna att det ska fungera

Hem & åt lunch o sedan åkte vi till Equeen o bokade in sadelprovning till grabbarna nästa Tisdag, nu ska vi hitta en dressyrsadel som passar båda :) Håll tummar å tår att vi hittar en som passar både grabbarna & oss :)

Hem & däcka i soffan ( slocknade en stund ) då jag höll på att svimma, sov en halvtimme, Åkte ut till Stornäset & skulle bada, men det var så äckligt slemmigt där så jag håller nog mig till Aldernäset istället där man slipper alla fåglar o deras skit.

Kommer bilder på hundarnas bad strax. Akira är som en säl i vattnet, hon springer rätt ut å simmar som en fisk :) Bella & Minna simmar oxå men inte lika intensivt

Fick fina väldoftande rosor av Jörgen i dag då vi firar 20-års bröllopsdag i dag <3

Fick fin & god tårta av Jennifer & Stefan med en vacker porslins figur <3 <3 <3

Gillar