Måndag fast söndag eller??

I går tog höbalen slut, den har då räckt i 13 dagar med SMHN och inget spill på marken alls :D
Vi packade 2 stora sopsäckar igår med hö & gav dom löst i höringen + ett SMHN inne i vindskyddet, höet i ringen var slut i dag och dom hade inte brytt sig om nätet inne i vindskyddet.

I dag ställde in grabbarna så dom skulle få vila lite från regnet och bara koppla av och äta lite vitamineraler, Prince rullade ganska omgående när han fått av sig täcket. Blev lite pyssel i dag med Prince projekt, gick bra iaf :D, bara att träna på nu.

Vi har fyllt på med ny halm i vindskyddet så nu är det bara för dom att sova gott igen Rewir fick sina ben tvättade så han inte ska få mugg igen / Mugg = Virus / sårskorpor på benen, helst där det är vit päls då det är känsligare för smuts. Vi har fyllt på med ny halm i vindskyddet så nu är det bara för dom att sova gott igen Annars så sitter jag på min pilatesboll hela tiden för att stärka småmusklerna + att jag inte kan sitta i soffan då jag får ont i höften, kan säga att det känns i musklerna att sitta nån timme på bollen :) Det jag har upptäckt är att jag sitter djupare med höger sittben & det stämmer då jag viker mig lättare i midjan på vänster sida. Ska boka in en tid hos en Osteopat nu i Januari som ska få gå igenom min kropp, kan bli spännande att höra vad hon kommer fram till, hittar :) Bellas hanvalp Herkules / numera Chap var på Valptställning i helgen & blev 1:a med Hp :) Han har blivit så stor & vacker, önskar dom all lycka till :) I morgon börjar skolorna igen, ska bli lite skönt att vara ensam på dagarna med hundarna, ska passa på att boka upp lite vattengympapass oxå och hoppas att jag slipper bli sjuk igen

Gillar

Liknande inlägg