Måndag & 16 dagar till jul

Ja. då var det Måndag igen & började fm med ett besök på Ortopedmottagningen för att få en remiss så jag kan få skor på recept då jag har ankfötter :) Åkte ut & köpte lite spån innan vi åkte ut till stallet där Jennifer tvättade bort skitfläckar på boxväggarna & tvätta ren krubborna medans jag mockade i lugnt tempo. Så nu har grabbarna det julfint i boxarna med nytt & fint spån:) I dag fick Rewir hänga med på tur till Ark, var lite spännande då han såg spöken i varje skugga.
Han är lite rolig den hästen, då det inte är några som helst problem att ställa av han till att bara gå i hagen, men att sätta igång han är lite värre då man måste vara lite Kamikaze pilot då han hoppar, bockar, grymtar som en gris & har ett ben i varje väderstreck, typ som en rodeotjur enligt Jennifer Hursomhelst så tog vi oss till paddocken utan större problem. Vi red bara lugnt över bommar så dom fick lyfta på benen. Vi red hem genom skogen & det har vi inte gjort då det varit mörkt så båda hästarna blev lite på tårna. Vi kunde trava en bit på en härlig skogsstig, meeeen fick ju ta det lite lugnt då Rewir höll på att gå i taket av glädje. Vi kunde ta en lugn *host* galopp uppför sista grusvägen, iaf jag & Prince :)
Prince fattade galopp & galopperade så långsamt att håren reser sig på armarna av glädje då han orkar bära sig :D

Tänk vad det ger mycket att inte stressa fram resultat då det handlar om uppbyggnad av uthållighet & styrka. Har sett så många som ser det som viktigare att kunna ut & tävla fort utan att bygga upp en stabil grund & p.g.a det så får dom skador på hästarna som kunnat undvikas om man lagt tid på grunden.

Jag & Prince kommer i sakta mak närmare våra mål tillsammans. Det är så kul att bygga & forma en häst helt själv, även om det är mycket svett, blod & tårar så är det värt varje minut då man får kvitto på att det man gör är rätt. Nu hoppas jag att vi får däcken till rockarden så vi kan köra Prince till helgen :) 18 Juli 2012
11 September 2014

Gillar