Måndag - Grå dag

Tjena alla fina 💗

Här är allt bra, lite gråmulet men + grader.

Drog till stallet tidigt på fm då Jennifer ff sov.

Mockade & fixade maten. Tog sedan mina kompisar grepen & krattan o gick till.......Hagen.

Som vanligt så blir det en massa gos med lurv💗 mitt, så mysigt att bara stå & mysa med honom & bara vara, här & nu, det är livskvalité det.

Det blev krattning under häst då han kom & ställde sig där jag skulle kratta, så det blev lite mera gos.
Fick ut 3 kärror med dyngblöt last, känns så skönt efteråt då jag inte kommit iväg & tränat pga ledvärk.

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom. Hur jävligt det än kan vara så släpper allt då jag kommer in i hagen till honom, eller bara rida ut i skogen & bara vara ett med honom & lyssna på trädens sus & fågelkvitter, det är en sån mäktig känsla 🤩

Jag känner mig mer & mer säker i mig själv nu då jag formar om kroppen, snart kanske det blir fler bilder på mig 🙂, det finns inte så många just nu då jag kännt mig så stor & klumpig 😔

Nu har jag 2 Hoppträningen kvar innan jag ska till NRF på Pay n Jump den 30/4. Har anmält till 60 & 70, men det kan oxå bli en 80 cm, det beror på hur vi klarar av hoppa det på träningen.
Det borde inte vara något problem då allt känns så bra nu & Prince har fått vila från hoppningen några veckor & är laddad.

Prince har löslongerats & han är lika jämn i båda varven, inget som såg skumt ut/ låsning. Den 3/5 Ska han kollas igenom & justeras.

Gillar

Liknande inlägg