😂😂😂😂Man ska aldrig ropa hej.... 😂😂😂😂

Nu har jag åkt på en aningens träningsvärk 😂

Helt ok, men jag känner att jag lever. Ska man vara fin, får man lida pin. Så därför har jag bokat in ett 30 min pass i morgon där man jobbar styrka med en medicinboll med handtag. Har aldrig testat det så jag vet inte hur det går till. Min plan är sedan att cykla lite och bränna en å annan kalori 😊

Det har kommit så många nya pass sedan jag tränade regelbundet för typ 9 år sen. Då körde jag Bodypump, Body step, annat koreograferat pass och bikram yoga. Nu finns det så mycket nytt och jag vill prova det mesta för att hitta de som passar mig bäst så jag har lite att altinera med.

Även om jag inte tränat på gym under 9 år så har jag istället tränat och gått en massa kurser i bugg och varit ute och dansat + att hundarna oxå tränats.


Från det ena till det andra.

Vi bor i en villa, hundägare anser att det är helt ok att låta sin hanhund markera på våra soptunnor, precis vid infarten och vid och i brevlådan på andra sidan infarter. Det finns även hundägare som tycker det är helt ok att lämna hundskit precis vid/mot brevlådan.

Jag har själv haft hanhundar och de har aldrig fått pissmarkera vid in/utfarter, det går att rasta på annan plats.

Skrev i vår lokala grupp där en tyckte att det var helt ok att låta hunden pissa där, för hon kan ju inte hindra honom att göra det då han känner lukter!!! Precis, pissar en drar det dit fler....

Svaret är ganska enkelt, låt inte hunden gå nära och få chansen att markera, men jag ser varje dag folk som låter sin/ sina hundar gå in på vår gård och göra ifrån sig. Jag säger till så fort jag ser någon göra det. Jag tror inte de vill ha kiss och bajs utanför sin port till lgh eller inne på sin gård. Vart är folkvettet? Är det helt väck???

Så, nu har jag fått kräka ur mig lite.

Hoppas ni haft en bra dag? Vad har ni för väder?

Här har bussar, lastbilar och annat åkt i diket och orsakat en massa stopp. Surprise, det kom blötsnö = KAOS
Gillar

Kommentarer