Lpoppisdax

I dag var det loppisdax på Alnö Ridklubb. Vi var ett fåtal tappra som dök upp, tror det var 6-8 säljare & ett fåtal köpare. Förstår inte att alla ska var aså rädd för lite regn? Som tur var så fick vi sälja av en del & surra en del med en massa vänner. VI gav upp strax efter 1 då det inte var en kotte till köpare inom synhåll & flera loppor hade åkte hem. Vi åkte & fixade mat till grabbarna & for iväg för lite lunch innan vi kollade in klädutförsäljningen i Booom´s lokaler. Fixade några julklappar på samma gång :) Ni ska inte tro att det var lite folk inne i lokalen, jag som tycker jag klarar av folksamlingar hyfsat, men inte alls. Det är såna här gånger som jag känner av panikångesten som kryper under skinnet på mig, så jävla otäckt är det.

Så jag gick & ställde mig i kön medans Jennifer & Micke kollade på lite annat. Sedan så måste jag få ifrågasätta idioter som måste stå så nära bakom en i kön så dom har kroppskontakt, jag HATAR folk som inte kan hålla sig på lite avstånd, det går inte fortare genom att leka mänsklig bulldozer på framförvarande människa.
Hur som helst så är jag totalt slut i både kropp & hjärna efter den upplevelsen, så nu är det bara vila som gäller. Har iaf orkat lägga upp en massa auktioner på Tradera på det mesta som är kvar, vill så gärna få bort allt nu

Jennifer & Micke passade på att skura ur transporten invändigt, så nu är den vinterfräsch :)

Gillar